Κόρινθος Κυριακή 23-04-2023

Παίρνουμε τον Προαστιακό είτε από τον Πειραιά, ώρα αναχώρησης 09.15 είτε από το σταθμό Λαρίσης ώρα αναχώρησης 09.35 και κατεβαίνουμε στην Κόρινθο 10.41.
Η συνολική διαδρομή είναι 30 χλμ κυρίως σε άσφαλτο & μόνο 4 σε χώμα, εύκολη χωρίς υψομετρικές διαφορές. Περνάμε από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, με προαιρετικό μπάνιο. Επισκεπτόμαστε τον αρχαιολογικό χώρο στις Κεχριές και κινούμαστε παράλληλα στη Διώρυγα. Επιστροφή με τον Προαστικό από την Κόρινθο, ώρες αναχώρησης τραίνου 17.15 & 19.15

Ο χάρτης της διαδρομής : https://ridewithgps.com/routes/42577166

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972 095165 Βασίλης

Β.Δ. 1

  • Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές:Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), αντίσκηνο, υπνόσακος., χάρτης διαδρομής.
  • Για την συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.
  • Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του στην διάρκεια των εκδρομών.