Εκδρομή στo Mεσολόγγι 25 & 26 Μαρτίου

Η συνάντηση θα γίνει στο Νεοχώρι Αιτωλικού στην πλατεία του χωριού, οδός Μίνου Ζώτου έναντι της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς, το Σάββατο 25/03 και ώρα 12.00 ενδεικτική.

Η διαδρομή της πρώτης ημέρας θα είναι δυτικά από το Νεοχώρι προς τον αρχαιολογικό χώρο στις Οινιάδες και τις εκβολές του Αχελώου στο Ιόνιο. Η δεύτερη ημέρα ανατολικά, προς το Αιτωλικό, Μεσολόγγι, λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας και το μουσείο Αλατος στην Τουρλίδα. Συνολική διαδρομή είναι 115 χλμ, από τα οποία τα 25 σε αγροτικούς χωματόδρομους, σε περιοχή με ήπια κυκλοφορία.

Βαθμός δυσκολίας 2.

Η διαδρομή είναι στο σύνδεσμο: https://ridewithgps.com/routes/42290655

Για τη συμμετοχή παρακαλούμε επικοινωνήστε απαραιτήτως.

Συντονίστρια: Ελένη Ψαρουδάκη 6975753841

  • Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές:Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), αντίσκηνο, υπνόσακος, χάρτης διαδρομής.
  • Για την συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.
  • Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του στην διάρκεια των εκδρομών.