Αίγινα 30 Ιουνίου

Aλλαγή πλοίου και ώρας αναχώρησης, λόγω εισιτηρίων. Η συνάντηση θα γίνει στα εκδοτήρια στις 09.10. Αναχώρηση από τον Πειραιά με το πλοίο ”Αντιγόνη” ώρα 09.30 για την Αίγινα (και όχι προς το Αγκίστρι, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα). Ενδεικτική τιμή εισιτηρίου (απλή μετάβαση) 12€. Λόγω αυξημένης ζήτησης, αγοράστε οι ίδιοι άμεσα τα εισιτήρια με επιστροφή, όχι την Κυριακή στο λιμάνι, θα έχουν εξαντληθεί. Για την επιλογή του δρομολογίου επιστροφής επικοινωνήστε απαραιτήτως με το συντονιστή.

Διάρκεια του ταξιδιού 1 ώρα και 10 λεπτά. Η διαδρομή είναι κυκλική και μόνο σε άσφαλτο. Μπάνιο προβλέπεται στην παραλία Αιγινίτισα, 3 χλμ Β.Α. από την Πέρδικα.

Η διαδρομή στο σύνδεσμο https://ridewithgps.com/routes/47299755

Πληροφορίες: Γιώργος 6937 763586

Β.Δ : 2

  • Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές: Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), κράνος, εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), χάρτης διαδρομής.
  • Για τη συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.
  • Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του στην διάρκεια των εκδρομών.