Διόνυσος Ροδόπολη 28 Απριλίου

Οι Φίλοι του Ποδήλατου πάμε ανοιξιάτικη βόλτα στο Διόνυσο. Θα συναντηθούμε στην Κηφισιά, στο Σταθμό του ΗΣΑΠ στις 10.30, με ώρα αναχώρησης 10.45 Aκολουθούμε τον ποδηλατόδρομο από τη Β. Αμαλίας μέχρι και τη Ρόδων. Στην Εκάλη συνεχίζουμε σε δρόμους με ήπια κυκλοφορία, φθάνουμε με μικρή κλίση στο Διόνυσο και καταλήγουμε στη Ροδόπολη. Στην περιοχή περνάμε ένα μικρο κομμάτι 600μ. χωματόδρομου καλής βατότητας και στη συνέχεια από το πάρκο με τα αγάλματα. Επιστροφή από την ίδια περιοχή, επιλέγοντας είτε ποδηλατόδρομους είτε δευτερεύοντες δρόμους μικρής κυκλοφορίας. Συνολική απόσταση 30 χλμ.

Η διαδρομή στο σύνδεσμο: https://ridewithgps.com/routes/38544424

Πληροφορίες Μαίρη 6972 206584

ΒΔ: 2

  • Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές: Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), κράνος, εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), χάρτης διαδρομής.
  • Για τη συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.
  • Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του στην διάρκεια των εκδρομών.