Κύθνος 20 – 21 Απριλίου

Διήμερο 20 – 21 Απριλίου στην Κύθνο με τους Φίλους του Ποδηλάτου

Θα επισκεφτούμε το κοντινό νησί των Κυκλάδων κάνοντας μια κυκλική διαδρομή που περνάει από τον Μέριχα, την Δρυοπίδα – όπου σκοπέυουμε να επισκεφτούμε το σπήλαιο Καταφύκι – και την χώρα της Κύθνου με σκοπό την διανυκτέρευση σε κάποια απο τις όμορφες παραλίες του νησιού.

Η διαδρομή περιλαμβάνει κίνηση κυρίως σε άσφαλτο αλλα και σε χωματόδρομο, οπότε είναι απαραίτητο να διαθέτουμε κατάλληλο ποδήλατο.

Λόγω της διανυκτέρευσης σε εξωτερικό χώρο θα χρειαστει να έχουμε μαζί μας κατασκηνωτικό εξοπλισμό.

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο στις 07:00 από τον Πειραιά με το πλοίο ΑΝΕΜΟΣ και η επιστροφή την Κυριακή στις 16:05 με το πλοίο DIONISIOS SOLOMOS. Εναλλακτικά υπάρχουν και δρομολόγια από το λιμάνι του Λαυρίου.

Ο σύνδεσμος για τη διαδρομή και τις υψομετρικές:  https://ridewithgps.com/routes/46243873

Πληροφορίες: Κωστής 694 7787550

Βαθμός δυσκολίας: 3

 Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές: Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), κράνος, εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), χάρτης διαδρομής.

• Για τη συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.

• Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του, κατά τη διάρκεια των εκδρομών.