Φενεός 18-19 Μαϊου

Διήμερη εκδρομή στο Φενεό και στη λίμνη Δόξα. Ελάτε να ανακαλύψουμε την πανέμορφη αυτή περιοχή της ορεινής Κορινθίας, σε μία διαδρομή που θα συνδυάσει τη φύση με την ποδηλατική περιπέτεια. Η διαδρομή θα περάσει μέσα από καταπράσινα τοπία και σε πολλά σημεία προσφέρει εκπληκτική θέα της λίμνης και των γύρω βουνών. Η διαδρομή περιλαμβάνει κίνηση κυρίως σε άσφαλτο αλλά και σε χωματόδρομο, οπότε είναι απαραίτητο να διαθέτουμε κατάλληλο ποδήλατο. θα οργανώσουμε διανυκτέρευση στην ύπαιθρο, συνεπώς θα χρειαστεί να έχετε τον κατασκηνωτικό εξοπλισμό σας. θα γίνουν στάσεις για φωτογραφίες και ξεκούραση σε όμορφα σημεία κατά μήκος της διαδρομής. Είναι μια ιδανική ευκαιρία να συνδυάσετε την αγάπη για το ποδήλατο με την εξερεύνηση ενός από τα ειδυλλιακά τοπία της Πελοποννήσου.

Η συνάντηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στην Καρυά, όπου θα πάμε με δικά μας μέσα. Ωρα αναχώρησης 11.30 Η επιστροφή προβλέπεται για την Κυριακή, αργά το απόγευμα.

Ο σύνδεσμος με τη διαδρομή και τις υψομετρικές https://ridewithgps.com/routes/46658078

Πληροφορίες Κώστας 6980 076662

Bαθμός δυσκολίας : 3

  • Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές: Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), κράνος, εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), χάρτης διαδρομής.
  • Για τη συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.
  • Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του στην διάρκεια των εκδρομών.