Σαλαμίνα 1 & 2 Ιουνίου

Παίρνουμε τον Προαστιακό το Σάββατο από τον Πειραιά ώρα 16.14 ή από την Αθήνα, Σταθμός Λαρίσης 16.35 ή από κάποιον ενδιάμεσο σταθμό και κατεβαίνουμε στη Νέα Πέραμο 17.11 Από δευτερεύοντες δρόμους φθάνουμε στο Πέραμα Μεγάρων για το FB προς τη Φανερωμένη Σαλαμίνας. Στο νησί ακολουθούμε τη διαδρομή που δίνεται πιο κάτω. Για όποιον ή όποια ενδεχομένως έλθει από τον Πειραιά (και όχι από τα Μέγαρα) η συνάντηση μπορεί να γίνει στο Δημαρχείο Σαλαμίνας αλλά μόνον κατόπιν συνεννόησης με το συντονιστή. θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο με τα ερείπια από την Μυκηναϊκή Ακρόπολη, 2 χλμ νότια από τα Κανάκια. Την Κυριακή θα γίνει και μία πιο εύκολη διαδρομή στη Β. Σαλαμίνα, ενημέρωση επίσης από το συντονιστή.

Ο σύνδεσμος με τη διαδρομή και τις υψομετρικές https://ridewithgps.com/routes/41840369

Πληροφορίες Ελένη 6975 753841

Bαθμός δυσκολίας : 3

  • Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές: Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), κράνος, εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), χάρτης διαδρομής.
  • Για τη συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.
  • Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του στην διάρκεια των εκδρομών.