Πάρος 27-29 Οκτωβρίου

Aλλαγή στο πρόγραμμα – Διαφορετικός προορισμός.

Αναχώρηση του πλοίου “Βlue Star Νaxos” από τον Πειραιά, Πύλη Ε6 & Ε7, την Παρασκευή 27/10 & ώρα 18.30. Αφιξη στην Πάρο στις 22.45. Ενδεικτική τιμή εισιτηρίου 50€ για απλή μετάβαση. Επιστροφή την Κυριακή 29/10, ώρα αναχώρησης πλοίου 19.15 και άφιξη στον Πειραιά 23.20

Υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης σε 2 αρχαιολογικούς χώρους: H Mυκηναϊκή Ακρόπολη στις Κουκουναριές και τα Αρχαία Λατομεία Μαρμάρου στο κέντρο της Πάρου. Μπάνιο καιρού επιτρέποντος στις παραλίες “Λιβάδι” και “Κολυμπήθρες”. Λίγο πριν από το χωριό Λεύκες συναντούμε ανηφόρα με απότομη κλίση, στα 36-39 χλμ της διαδρομής.

H διαδρομή στο σύνδεσμο: https://ridewithgps.com/routes/44819613

Πύλη Ε6 & Ε7 https://www.bluestarferries.com/el-gr/pireaus-port-map

Πληροφορίες Διονύσης 6986 631040

Βαθμός δυσκολίας 4

  • Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές: Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), χάρτης διαδρομής.
  • Για τη συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.
  • Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του στην διάρκεια των εκδρομών.