Βραυρώνα 01-10-2023

Η συνάντηση θα γίνει στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, στη Μεσογείων κάτω από τη γέφυρα την Κυριακή 01/10 και ώρα 09.30. Αναχώρηση στις 09.45. Εναλλακτικά υπάρχει και άλλο ραντεβού για όσους μένουν στα Μεσόγεια ή για όσους θα έλθουν με τον Προαστιακό. Η δεύτερη συνάντηση θα γίνει στο Κορωπί ώρα 11.30 στη Φιλοζωική Εταιρεία, ένα χιλιόμετρο από τον Προαστιακό.

Η διαδρομή για ένα χιλιόμετρο επί της Λεωφόρου Λαυρίου κατόπιν από δευτερεύοντες δρόμους παραλλήλους της Λ. Λαυρίου, κατεβαίνουμε νότια, περνάμε από την Παιανία, συνεχίζουμε ανατολικά, περνάμε κάτω από το Αεροδρόμιο από αγροτικούς ή αστικούς δρόμους ήπιας κυκλοφορίας. Φθάνουμε στην περιοχή της Βραυρώνας από τη νότια πλευρά. Εδώ έχουμε χωματόδρομους κάποιας δυσκολίας, συνεπώς χρειάζονται τα ανάλογα λάστιχα. Επιστροφή από την ίδια ή από ελαφρά παραπλήσια διαδρομή.

Συνολική απόσταση μαζί με την επιστροφή είναι περίπου 55 χλμ, από τα οποία 7-8 σε χώμα, με μικρές ανηφόρες, σε περιοχή με ήπια κυκλοφορία.

Η διαδρομή στο Link: https://ridewithgps.com/routes/38849440

Πληροφορίες: Eλένη 6975 753841

Βαθμός δυσκολίας: 2

• Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές: Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), χάρτης διαδρομής.

• Για τη συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.

• Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του στην διάρκεια των εκδρομών.