Νάξος 15-18 Μαρτίου 2023

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας (15/3 με 18/3) με τους Φίλους του Ποδηλάτου στην Νάξο!

Θα περιηγηθούμε στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, παίρνοντας μια γεύση από τα αποκριάτικα δρώμενα.
Ως προορισμός, προσφέρεται για περιηγήσεις καθώς διαθέτει πολλά αξιοθέατα από την αρχαιότητα ως και σήμερα όπως ο ναός της Δήμητας στο Σαγκρί (500πΧ) και ο ναός Παναγίας Δροσιανής (600 μΧ), Θα διασχίσουμε τα ορεινά χωριά Φιλότι και Απείρανθο στην σκιά του ορους Ζα, συναντώντας στην διαδρομή μας ενετικά οχυρά και πύργους.

Στις βόρειες ακτές του νησιού θα επισκευθούμε το χωριό Απόλλωνα με τον διάσημο αρχαικό κούρο και θα επιστρέψουμε με κυκλική διαδρομή στην χώρα. Η διανυκτέρευση θα γίνει με σκηνές στο ύπαιθρο σε επιλεγμένα σημεία.

•Ο χάρτης της διαδρομής: https://ridewithgps.com/routes/45793968

•Επικοινωνία: Κωστής 6947 787550

•Βαθμός δυσκολίας : 4

Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές: Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), κράνος, εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), χάρτης διαδρομής.

• Για τη συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.

• Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του, κατά τη διάρκεια των εκδρομών.