Εκδρομή στην Κέα 29/4 – 1/5 2023.


Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς οι Φίλοι του ποδηλάτου θα εκδράμουν στην Κέα. Θα αναχωρήσουμε με το πλοίο MACEDON EXPRESS από το λιμάνι του Λαυρίου το Σάββατο 29/4 στις 08.30 και θα επιστρέψουμε τη Δευτέρα 1/5 και ώρα 18.00 με το F/B MARMARI EXPRESS. Θα επισκεφθούμε την Ιουλίδα και τον αρχαιολογικό χώρο της Καρθαίας, όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Η ακριβής διαδρομή θα διαμορφωθεί αναλόγως της ομάδας που θα σχηματιστεί. Καλό θα είναι οι συμμετέχοντες να έχουν προμηθευτεί από πριν τα εισιτήριά τους μετ’ επιστροφής.

Βαθμός δυσκολίας 4.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6975753841
Για τη συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.

Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές: Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), εφεδρική σαμπρέλα,τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), χάρτης διαδρομής.

Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του στην διάρκεια των εκδρομών.