Αγιοι Θεόδωροι Κεχριές 18 Φεβρουαρίου

Παίρνουμε τον Προαστιακό από το σταθμό Λαρίσης ώρα αναχώρησης 09.35 και κατεβαίνουμε στους Αγίους Θεοδώρους 10.30.
Η συνολική διαδρομή είναι 28 χλμ σε άσφαλτο, εύκολη χωρίς υψομετρικές διαφορές. Μετά από τους Αγίους Θεοδώρους για 2 χλμ μπαίνουμε υποχρεωτικά στην παλιά Εθνική. Περνάμε τη διώρυγα από τη βυθιζόμενη γέφυρα στα Ισθμια, ακολουθούμε την παραλιακή από την πλευρά της Πελοποννήσου, από Καλαμάκι προς Κεχριές. Εδώ αφήνουμε την παραλιακή και στρεφόμαστε δυτικά προς Εξαμίλια και προς Κόρινθο. Επισκεπτόμαστε το αρχαίο λιμάνι 6 χλμ δυτικά της πόλης, εφόσον υπάρχει διαθέσιμος χρόνος. Επιστροφή με τον Προαστιακό από την Κόρινθο.

Ο χάρτης της διαδρομής : https://ridewithgps.com/routes/45605577

Πληροφορίες Βασίλης 6972 095165

ΒΔ: 2

  • Για τη συμμετοχή σε εκδρομές απαιτείται απαραιτήτως προσυνεννόηση με τον εκάστοτε συντονιστή.
  • Απαραίτητα εφόδια για τις Εκδρομές: Ποδήλατο (σε καλή κατάσταση), κράνος, εφεδρική σαμπρέλα, τρόμπα, εργαλεία, αρκετά τρόφιμα για την διάρκεια της εκδρομής, νερό, ποδηλατικά γάντια, ρούχα κατάλληλα για την συγκεκριμένη διαδρομή και εποχή (και αδιάβροχο), χάρτης διαδρομής.
  • Ο κάθε ποδηλάτης ταξιδεύει με δική του ευθύνη. Οι «Φ.τ.Π» και οι συντονιστές των εκδρομών δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του στην διάρκεια των εκδρομών.